JA, CIT Roller fra âme pure® virker. Læs dette og bliv overbevist! Før og efter billeder vedlagt

Ja, CIT Roller behandlingen fra âme pure® virker og vi ønsker at vise dig nogle før- og efterbilleder af problemområder som kan blive behandlet med CIT Roller og Collagen Therapy Gel.

Vi kan bekræfte at behandlingen HAR været testet i en række kliniske undersøgelser som har vist dokumenteret effekt.

Den faglige forståelse af dokumenteret effekt er, at der i de kliniske undersøgelser er dokumenteret en signifikant effekt. Mere end 20 undersøgelser i de sidste 10 år har vist entydigt positiv effekt i alle undersøgelser.

Allerede i 20'erne reduceres kroppens produktion af kollagen, som bliver halveret når man er 35 år. Nålene giver en «panik» i overfladen af huden, og starter en omfattende produktion af kollagen. Kroppen får dermed tilbage kollagen produktionen, som man havde i ungdomsårene. Således vil ny hud erstatte den gamle. Afhængig af hvor dybe nålene er, vil denne effekt også foregå nedover i huden. Derfor viser undersøgelser at rynker, løs hud, ar og strækmærker som ikke går så dybt, har en meget positiv effekt med CIT Roller i kombination med Collagen Therapy Gel.

Billedet viser hvad sker der med huden under behandlingen:Holder det med kun CIT Roller for at få et godt resultat? Nej.
  • Behandlingen bliver mere behagelig og du undgår rødhed og en brændende følelse, som kan opstå. Efter kun 30 minutter er huden «normal» igen. Uden Collagen Therapy Gel kan det tage over 1 døgn før rødheden og ømheden er væk (som om du er "solbrændt").
  • Stimulerer og regenererer immunforsvaret i huden kraftig som gør at optagelse af kollagen bliver optimalt, men også at din hud er bedst mulig beskyttet mod fremtidig aldringsproces.
  • Collagen Therapy Gel tilfører maksimal fugtighed til huden, som er vigtigt for et optimalt resultat.

Vi får også nogle kommentarer om billige hudroller. Vi fraråder på det stærkeste at købe billige hudrollerne. Disse er ikke udviklet iht. de som er brugt i de kliniske undersøgelser, og har ofte alt for mange nåle (500/540 nåle). Der er ikke nogen dokumentation at disse roller overhovedet giver nogen effekt. Tværtimod viser det sig, at de kan knække og beskadige huden og forårsage allergiske reaktioner. Ofte er disse nåle heller ikke lavet af Medicinsk rustfrit stål, som f.eks. vor CIT Roller med 192 wafer-tynde nåle fra âme pure®. Desværre findes der mange useriøse aktører på markedet, som simpelthen kan gøre udgangspunktet meget værre! Pas på at bruge forkert ruller!


Tilbudspris på CIT Face Roller Deluxe finder du HER

Tilbudspris på Triple Multiplex Cellulite og Stretch Marks behandling finder du HER


Følg os på
Facebook Âme pure Danmark
Instagram @amepurebeauty

En kvinde på 38 år har behandlet sine akne ar.
 
En kvinde på 24 har kæmpet med ar efter skoldkopper
 
Kvinde på 47 år har behandlet rynker i panden.

Denne kvinde har kæmpet med ar og pletter efter akne. 

*Dokumenterede undersøgelser ligger i vores netbutik og du finder dem HER

#amepure  #citroller #hudroller #akne #aknear #arbehandling #efterresultater #dermaroller #kundeerfaringer #førogefterbilleder #erfaringer #renhud #kollagen #bumser #bumsefritansigt #hudbehandling #dybear #hudurenheder #ujævnhud #naturligehudplejeprodukter #udbrudt #mindresynligear #glathud #jævnhud #bodyroller #strækmærker #skinroller #kollagen #cellulite #appelsinhud #ar #triplemultiplex #kropsar #løshud #slankendeeffekt #opstramning #strækmærkereftergraviditet #fjernestrækmærker
 

No comments:

Post a Comment