Om os

âme pure® naturlige produkter giver tydelige resultater med dokumenteret og bevist effekt. Vi har markedets bedste kvalitet og priser.
âme pure® betyder «ren sjæl» på fransk. Rent og naturligt er netop det, hvad vi bekymrer os om. Alle vore produkter er 100% naturlige, og er dermatologisk testet. De indeholder også aktive ingredienser som har dokumenteret og bevist effekt.
Det er meget vigtigt for os at produkterne har maksimal effekt og at risikoen for ubehag, som for eksempel allergi osv., reduceres til et minimum.
Derfor er det vigtigt for os at vi kun har produkter, som vi selv har udviklet og testet, eller som vi har været med til at udvikle sammen med vore producenter.

Vi har lang erfaring med det internationale kosmetiske-marked, som gør at vi har unikke relationer til vore samarbejdspartnere.

Høj kvalitet til en rimelig pris.
Mange spekulerer på hvordan vi klarer at have så høj kvalitet på vores produkter, mens vi er prisledende. Det er enkelt forklaret: vi går aldrig på kompromis med kvalitet. 
6 gange om året rejser vi rundt i verden, og besøger vore partnere. Vi køber direkte fra producenter, og undgår dermed alle fordyrende mellemled.
Vi bruger ofte de samme producenter som de kendte mærkevarer, som typisk er 3-5 gange dyrere i butikker i Danmark. âme pure® giver dig mulighed til at købe høj kvalitet til lav pris.
Vores motto er derfor ganske enkelt: Bedste kvalitet og bedste pris!
Varerne sendes fra Danmark så at vore kunder undgår told.

Fuld returret
Det er fuld returret på alt du køber inden 14 dage, hvis du skulle skifte din mening. Husk at dette kun gælder uåbnede produkter.

Kundeservice
Trænger du til hjælp eller har spørgsmål om produkterne eller hvordan du skal bruge dem, er det bare at tage kontakt med vores kundeservice på info-dk@amepure.com 

Netbutik www.amepure.com
Instagram @amepurebeauty
 
www.amepure.com

#amepure #naturligehudplejeprodukter #citroller #højkvalitettillavpris #rensjæl #maksimaleffekt #hudbehandling


No comments:

Post a Comment